Електронний каталог
Гніцевич В.А.
Документи:
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 1 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 154 с. – Бібліогр.: с. 152-154. – 51,00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 2 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 154 с. – Бібліогр.: с. 164-166. – 62,00.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : робоча програма/Course Outline / В. А. Гніцевич ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/ РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : програма/Course Summary / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 02-41/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : робоча програма/Course Outline / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 6-41/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Гніцевич, В. А. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, А. Ю. Антонюк, Р. А. Расулов ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 03-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 42 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену 2021-2022 н.р.[Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, І. Ю. Антонюк, І. І. Тарасенко, А. М. Расулова ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Науково-педагогічна практика [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / В. А. Гніцевич, Ю. І. Головня ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 1-41/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 24 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену на 2023-2024 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, О. В. Грабовська, І. Ю. Антонюк, М. Ю. Криворучко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курс. роботи / В. А. Гніцевич, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 33 с.
- Гніцевич, В. А. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до лаборат. занять / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 06-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 54 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 07-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна, А.О. та ін. Медведєва ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 03нд-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Робоча програма підготовки до кваліфікаційниого екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Л. В. Ткаченко ; Каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 02-41/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Практична підготовка 1.2.3 [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 30 с.
- Федорова, Д. В. Методологія і організація наукових досліджень [Електронний ресурс] [Текст] = Methodology and organization of scientific research : програма / Course Summary / Д. В. Федорова, О. В. Грабовська, В. А. Гніцевич ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 09-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 01-41_25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 62 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : опор. конспект лекцій / Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 04-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 220 с.
|