Електронний каталог
Л95-9 Товароведение молока и молочных продуктов.Товарознавство молока та молочних продуктів
Документи:
- Розробка системи управління якістю і безпечністю функціональних молочних біокоректорів мікроекології людини [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Г. Рудавська (кер.НДР) , Б. Голуб , С. Даниленко [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ , Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2011. – 140 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Технологічні розрахунки у молочній промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харч. технології та інженерія" / Г.Є.Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скорченко та ін. – Київ : НУХТ, 2013. – 343 с. – Бібліогр.: с. 339-340. – ISBN 978-966-612-142-7 : 59.00.
- Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство продовольчих товарів", розділ "Товарознавство молочних та яєчних товарів" для студентів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної форми навчання / уклад. Г.Б. Рудавська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 514/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 с. – 5.03.
- Товарознавство молочних товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 05003 "Торгівля" / Уклад.Г.Б.Рудавська. – К. : КНТЕУ, 2005. – 75с. – 9.52.
- Товарознавство молочних товарів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Г.Б. Рудавська. – 5/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 4,51.
- Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 47/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 35 c. – 12,00.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 146 с. : табл. – Бібліогр.:с.143-146. – 35.00.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Товарознавство. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 112 с. – Бібліогр.: с.109-112. – 27.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 778/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 10,50.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, С.П. Вежлівцева (Кущ), О.М. Жукевич; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 122 с. – Бібліогр.: с. 116-122. – 35.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Молочні та яєчні товари" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Г.Б. Рудавська, О.М. Жукевич; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 767/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 63 c. – 20,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, О.М. Жукевич; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 789/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 17 c. – 14,00.
- Экспертиза качества молока и кисломолочных продуктов [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-010-2001 / Авт.-сост.:В.А.Кузьмина;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 77с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 13);5-93399-001-9(серия) : 38.04;38.70.
- Бедных, Б.С. и др. Медико-биологические требования к продуктам детского и лечебного питания [Текст] / Б.С. и др. Бедных // Молочная промышленность. – 1998. – № 6. – С.11-13.
- Бухтарева, Э. Ф. Товароведение пищевых жиров, молока и молочных продуктов [Текст] : Учебник для товаровед.фак. торг. вузов / Э. Ф. Бухтарева, Т. П. Ильенко-Петровская, Г. В. Твердохлеб. – М. : Экономика, 1985. – 296c. – 1,00.
- Волостникова, Р. В. Качество плавленных сыров с растительными жирами [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Волостникова Р. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – Л. : Ленингр.ин-т сов.торг.им.Энгельса, 1982. – 20с.
- Волчков, И. И. Теплообменные аппараты для молока и молочных продуктов [Текст] / И. И. Волчков. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 216с. : ил.,табл. – 0.54.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1984. – 344с. – 1.20.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – 3-е изд., перераб. и доп. – СПб. : Гиорд, 2001. – 314с. – ISBN 5-901065-48-4 : 72.48;48.80.
- Горфункель, И. И. Товароведение мясных, рыбных, молочных и жировых товаров [Текст] : Учебник для техникумов / И. И. Горфункель, В. С. Кононова, В. Д. Крайнюков. – М. : Экономика, 1980. – 328с. – 1.00.
- Горфункель, И. И. Товароведение мясных, рыбных, молочных и жировых товаров [Текст] : Учебник для техникумов / И. И. Горфункель, В. С. Кононова, В. Д. Крайнюков. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1985. – 288с. – 0.95.
- Грановский, В. Я. Новый гомогенизатор [Текст] / В. Я. Грановский // Молочная промышленность. – 1998. – № 5. – С.27-28.
- Грек, О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Грек, Т. А. Скорченко. – Київ : НУХТ, 2012. – 362 с. – Бібліогр.: с. 352-355. – ISBN 978-966-612-132-8 : 99.00.
- Дружинина, Л. Н. Методы исследования молока и молочных продуктов [Текст] : Учеб.пособие / Л. Н. Дружинина. – М. : МИНХ им.Г.В.Плеханова, 1969. – 29с. – 0.25.
- Дуденков, А. Я. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / А. Я. Дуденков, Ю. А. Дуденков. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 161с. : ил.,табл. – (Для кадров массовых профессий). – 0.29.
- Жукова, Л. П. Использование молочной сыворотки в производстве продуктов питания [Текст] / Л. П. Жукова // Пищевая промышленность. – 1996. – № 12. – С.24.
- Жукова, Л. П. Качество молока,заготовляемого в Орловской области,и его целевое использование [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Жукова Л. П. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1990. – 24с.
- Жукова, Л. П. Качество молока,заготовляемого в Орловской области,и его целевое использование [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Жукова Л. П. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К., 1990. – 126с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Засенко, А. В. Требования к качеству и ассортименту молочной продукции [Текст] / А. В. Засенко // Молочная промышленность. – 2000. – №4. – С.29-41.
- Зобкова, З.С. и др. Молочные продукты с соевым белком [Текст] / З.С. и др. Зобкова // Молочная промышленность. – 1996, 1996. – №7. – С.17-20.
- Ильенко-Петровская, Т. П. Товароведение пищевых жиров,молока и молочных продуктов [Текст] : Учебник для товароведческих факультетов торговых вузов / Т. П. Ильенко-Петровская, Э. Ф. Бухтарева. – М. : Экономика, 1980. – 304с. – 0.90.
- Инихов, Г. С. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 317с. : илл.;табл. – 0.65.
- Инихов, Г. С. Методы анализа молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов, Н. П. Брио. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 423с. : илл.;табл. – 1.25.
- Калініна, Г. П. Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Калініна Г. П. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2007. – 18с.
- Товароведение пищевых жиров,молока и молочных продуктов [Текст] : Учеб.пособие / Ф. П. Кащеева, И. Е. Кононенко, В. Н. Пуговкин, В. Б. Тылкин. – М. : Экономика, 1968. – 239с. – 0.45.
- Клюева, Т. К. Пищевые жиры,молоко,молочные продукты и яичные товары [Текст] : Лекции для студ.эконом.фак / Т. К. Клюева ; Под ред.А.Н.Рукосуева. – М. : Заочн.ин-т сов.торговли, 1964. – 88с. – 0.16.
- Кругляков, Г. Н. Товароведение мясных и яичных товаров.Товароведение молочных товаров и пищевых концентратов [Текст] : Учебник / Г. Н. Кругляков, Г. В. Круглякова. – М. : Маркетинг, 2001. – 488с. – ISBN 5-94462-039-0 : 28.88;29.40;15.00.
- Ладодо, К.С.и др. Специализированные продукты на молочной основе: (О пище для новорожденных) [Текст] / К.С.и др. Ладодо // Молочная промышленность. – 1997. – №5. – С.9-10.
- Ленерт, С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Ленерт С. О. ; 05.18.15 - товарознавство; наук.кер.Л.П.Малюк. – Харків, 2011. – 276 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Ленерт, С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Ленерт С. О. ; 05.18.15-товарознавство. – Харків : КНТЕУ, 2011. – 20с.
- Липатов, Н.Н. и др. Новые специализированные кисломолочные продукты для профилактического питания детей [Текст] / Н.Н. и др. Липатов // Пищевая промышленность. – 1998. – № 2. – С.12.
- Метельська, Н. С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Метельська Н. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Г.Б.Рудавська. – К., 2004. – 189с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Метельська, Н. С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Метельська Н. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2005. – 21с.
- Молоканова, Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Молоканова Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Донецьк, 1999. – 144с. – (Донецьк.держ.ун-т екон. і торг.). – Дод.
- Молоканова, Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Молоканова Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1999. – 20с.
- Мусина, О. Н. Поликомпонентные продукты на основе комбинирования молочного и зернового сырья [Текст] [Текст] : монография / О. Н. Мусина, М. П. Щетинин. – Барнаул : Изд-во Алтайского гос. ун-та, 2010. – 244с. – Библиогр. с.210-242. – ISBN 978-5-7904-1028-4 : 100.00.
- Овчинников, А. И. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / А. И. Овчинников, К. К. Горбатова. – Ленинград : Изд-во Ленингр.ун-та, 1974. – 260с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.67.
- Полянский, К.К. и др. Новые десертные продукты [Текст] / К.К. и др. Полянский // Молочная промышленность. – 1997. – № 7. – С.19.
- Прядко, О. А. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Прядко О. А. ; 05.18.15-товарознавство. – Луцьк : ЛНТУ, 2010. – 21с.
1
2
|