Електронний каталог
Л99я73 Учебные издания по общественному питанию для высшей школы.Учбові видання з громадського харчування для вищої школи
Документи:
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Уклад.:М.Ф.Корягіна,А.І.Юліна,Т.Ф.Петренко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 131с. – ISBN 966-629-027-8 : 8.93.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.
- Архіпов, В. В. Асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос; Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Богушева, В. И. Технология приготовления пищи [Текст] : Учебно-методическое пособие / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : МарТ, 2005. – 320с. – (Технология сервиса). – ISBN 5-241-00471-8 : 32.88;31.08.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Ф. Доценко, ін. та ; за ред. С.В. Іванова. – Київ : НУХТ, 2013. – 430 с. – Бібліогр.: с. 423-424. – ISBN 978-966-612-136-6 : 88.00.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч.посіб. для студ. спец."Технологія харчування"спеціалізації "Ресторан. справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 130 с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.00.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів спеціальності "Технологія харчування"спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 130с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.98.
- Пластун, А. М. Технологія приготування їжі [Текст] : Практикум:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів I-II -го рівнів акредитації / А. М. Пластун, В. В. Ткач. – К. : ЦУЛ, 2004. – 212с. – ISBN 966-8568-23-0 : 20.00.
- Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.2 : Технология блюд,закусок,напитков,мучных кулинарных,кондитерских и булочных изделий / А. С. Ратушный, Б. А. Баранов, Н. И. Ковалев, Г. Н. Ловачева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 415с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.409-410. – ISBN 5-03-003581-8(Т.2);5-03-003579-6 : 109.20.
- Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.1 : Физико-химические процессы,протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке / А. С. Ратушный, В. И. Хлебников, Б. А. Баранов, Т. В. Жубрева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 351с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.349-350. – ISBN 5-03-003580-Х(Т.1);5-03-003579-6 : 109.20.
- Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування [Електронний ресурс] [Текст] : додаток до книги на CD / В. С. Ростовський. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 70,00.
- Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський. – Київ : Кондор, 2006. – 197 с. – Бібліогр.: с.196-197. – ISBN 966-351-026-9 : 40.00.
- Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський. – Київ, 2016. – Бібліогр.: с. – 102.00.
- Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136с. – ISBN 978-966-351-234-1 : 36.00.
- Туманян, К. Д. English for Culinary Experts [Текст] : Навч.посібник / К. Д. Туманян. – К. : КНТЕУ, 2004. – 184с. – ISBN 5-7763-1330-9 : 20.83.
- Фурс, И. Н. Технология производства продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / И. Н. Фурс. – Мн. : Новое знание, 2002. – 799с. – ISBN 985-6516-68-4 : 38.40.
- Шатун, Л. Г. Технология приготовления пищи [Текст] : Учебник / Л. Г. Шатун. – М. : Дашков и К, 2004. – 480с. – ISBN 5-94798-349-4 : 33.00;34.68.
- Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : Навч.посібник для студентів навч.закладів І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. – К. : Кондор, 2003. – 505с. – ISBN 966-8251-06-7 : 43.00;31.50;42.00.
- Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. навч.закл. І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. – Київ : Кондор, 2006. – 505 с. – Бібліогр.: с. 504. – ISBN 966-8251-06-7 : 53,00.
- Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Електронний ресурс] [Текст] : додаток до книги на CD / Г. І. Шумило. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2003. – 70,00.
|