Електронний каталог
Л86-9 Товароведение кондитерского производства.Товарознавство кондитерського виробництва
Документи:
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу " Товарознавство крохмалю, цукру, кондитерських виробів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 141/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 48 c. – 3.26.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу " Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету денної форми навчання. Розділ " Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 654/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 29 c. – 2.07.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 95/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 48 с. – 4,34.
- Сборник основных рецептур сахаристых кондитерских изделий [Текст] / Сост.Н.С.Павлова. – СПб. : ГИОРД, 2003. – 230с. – ISBN 5-901065-22-0 : 105.60;135.00.
- Сборник основных рецептур сахаристых кондитерских изделий [Текст] / Сост. Н.С.Павлова. – СПб. : ГИОРД, 2001. – 230с. – ISBN 5-901065-22-0 : 70.50.
- Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания [Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – ISBN 5-903039-10-3 : 69.30.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 148с. – 19.20.
- Товарознавство харчових продуктів. Крохмаль, цукор, кондитерські вироби [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 128 с. – Бібліогр.: с. 125-128. – 36.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Крохмаль, цукор, замінники цукру та мед. Кондитерські вироби" [Текст] [Текст] : робоча програма для студентів денної форми навчання / авт. Є.В. Бондаренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 443/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 22,00.
- Dzuryk, N. New kinds of functional biscuits [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / N. Dzuryk, m. Kovalchuk, V. Gavrylyshyn // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 909-912.
- Kyrychenko, L. The analysis of chewing gum market in Ukraine [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / L. Kyrychenko, E. Tyutchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 832-834.
- Ryzhakova, A. New approach : Determining the expiry dates of milk bonbons [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Ryzhakova, T. Bodunkova // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 940-943.
- Аветісян, К. В. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Аветісян К. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 23 с.
- Аксенова, Л.М.и др. Полуфабрикаты фирмы "Делер"для тортов и пирожных [Текст] / Л.М.и др. Аксенова // Пищевая промышленность. – 1996. – №6. – С.24.
- Вербий, В. П. Сравнительные исследования качества хлебобулочных изделий с различными белковыми обогатителями [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Вербий В. П. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – М. : МИНХ им.Г.В.Плеханова, 1980. – 25с.
- Товароведение и экспертиза продовольственных товаров [Текст] : Тропические и субтропические плоды.Алкогольные напитки.Кондитерские товары:Учебное пособие / С. Н. Гамидуллаев, Е. В. Иванова, С. Л. Николаева, В. Н. Симонова. – СПб. : Альфа, 2000. – 432с. – ISBN 5-87062-082-1 : 33,00.
- Грюнер, В. С. Товароведение крахмала,сахара и кондитерских товаров [Текст] : Учебник / В. С. Грюнер. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1971. – 247с. – 0.80.
- Давидович, О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] [Текст] : дис. ...канд.екон.наук / Давидович О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Т.М.Лозова. – Київ, 2010. – 308 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 278-308 . - Дод.
- Давидович, О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Давидович О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 24с.
- Денисенко, Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Денисенко Т. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 23с.
- Денисенко, Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Денисенко Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.кер.Г.Б.Рудавська. – Київ, 2007. – 166 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Дідик, І. В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Дідик І. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.І.В.Сирохман. – К., 2002. – 161с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Дідик, І. В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дідик І. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2003. – 20с.
- Дорохович, А. Вiдповiдно до свiтових вимог: Випуск кондитерських виробiв на мiжнародний ринок вимагає розробки науково обгрунтованих Державних стандартiв України [Текст] / А. Дорохович // Харчова i переробна промисловість. – 1998, 1998. – №3. – С.11-14.
- Дубцов, Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений сред. проф. образования / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – М. : Мастерство, 2001. – 234с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-7695-1130-3,5-294-00153-5 : 32.70.
- Дубцов, Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования,обучающихся по специальности 2711 "Технология продукции общественного питания" / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – 2-е изд.,стер. – М. : Академия, 2004. – 234с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-7695-1626-7 : 34.02.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Кириченко, Л. С. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби":Опорний конспект лекцій / Л. С. Кириченко ; Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 146с. – 21.00.
- Кожанов, Ю. Твердi жири - для кондитерських виробiв [Текст] / Ю. Кожанов // Харчова i переробна промисловiсть. – 1998. – №10. – С.17.
- Кольцова, И. Соло о шоколаде [Текст] / И. Кольцова // Спрос. – 1998. – №8. – С.46-47.
- Коновальчук, О. В. Вплив нетрадиційної рослинної сировини на якість та збереженість жировміщуючих борошняних кондитерських виробів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Коновальчук О. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1994. – 18с.
- Коновальчук, О. В. Вплив нетрадиційної рослинної сировини на якість та збереженість жировміщуючих борошняних кондитерських виробів [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Коновальчук О. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Львів, 1994. – 155с. : Додат. – (Львів.торг.-екон. ін-т).
- Корячкина, С. А. Новые виды мучных и кондитерских изделий [Текст] / С. А. Корячкина. – Орел, 2001. – 212с. – ISBN 5-89436-066-8 : 95.00;92.91.
- Кравченко, М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисноі діі [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16-технологiя продуктiв харчування. – К. : КДТЕУ, 1998. – 18с.
- Кравченко, М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисноі діі [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16-технологiя продукцii громадського харчування. – К., 1997. – 142с. – (КДТЕУ).
- Кришемінська, Л. Д. Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів [Текст] [Текст] : підручник / Л. Д. Кришемінська, Ю. Л. Клименко, О. В. Луценко. – Київ : Літера ЛТД, 2014. – 319 с. – ISBN 978-966-178-569-3 : 70.00.
- Крылова, Э. Н. Производство драже [Текст] / Э. Н. Крылова, О. А. Ураков. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 240с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.55.
- Кузнецова, С. В. Бакалейные,кондитерские,хлебобулочные товары (товароведение) [Текст] : Учебник для сред. проф.-тех. училищ / С. В. Кузнецова, А. М. Новикова, Н. Г. Прохорова. – М. : Экономика, 1983. – 184с. – 0.35.
- Лебединець, В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лебединець В. Т. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2005. – 19с.
- Лебединець, В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Лебединець В. Т. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Сирохман І.В. – К., 2005. – 181с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : додаток до дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.консультант І.В. Сирохман. – Київ, 2016. – 395 с. – (КНТЕУ).
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.консультант І.В. Сирохман. – Київ, 2016. – 443 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.369-442. - Дод.: с. 1-395.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів;. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 46 с.
- Лункина, Т. В. Формирование и оценка качества конфет класса премиум [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лункина Т. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – М. : РЭА им.Г.В.Плеханова, 2006. – 24с.
- Магомедов, Г.О. и др. Новый мучной порошкообразный полуфабрикат: (о фруктовом порошкообразном полуфабрикате для использования в производстве мучных кондитерских изделий) [Текст] / Г.О. и др. Магомедов // Пищевая промышленность. – 1996, 1996. – №4. – С.10.
- Малютенкова, С. М. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / С. М. Малютенкова. – СПб. : Питер, 2004. – 480с. – (Учебное пособие). – ISBN 5-9423-838-1 : 42.04;42.28.
- Медведева, А. А. Производство конфет и шоколада:технологии,оборудование,рецептуры [Текст] / А. А. Медведева. – СПб. : ДНК, 2007. – 241с. – Библиогр.:С.236-237. – ISBN 5-901562-61-5;9785901562611 : 80,52.
- Медведєва, А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Дис...канд.тех.наук / Медведєва А. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.М.М.Калакура. – К., 2000. – 141с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Медведєва, А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Медведєва А. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 2000. – 19с.
- Введение в технологии продуктов питания [Текст] : Лабораторный практикум:Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальностям "Технология хранения и переработки зерна","Технология хлеба,кондитерских и макаронных изделий" / Г. М. Мелькина, О. М. Аношина, Л. А. Сапронова, Ю. И. Сидоренко. – М. : КолосС, 2005. – 255с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-9532-0343-8 : 48.78.
1
2
|